Pink Ice Tights

Bara Pink Ice Tights er en herlig fargekombinasjon av hvitt og ulike rosafarger. Du føler deg fin og sprek i denne tightsen!

Mønster/design

Pink Ice Tights har en superfin kombinasjon av mange ulike rosafarger sammen med hvitt. Bakgrunnsmønsteret går fra hvitt og helt lyserosa til mørkerosa og litt lilla, og oppå dette er det et annet blomsteraktig strekmønster i hvitt.

Den brede linningen er hvit, og på låret er de to vannrette hvite stripene som Bara har på de fleste tightsene sine. Stripene passer godt i mønsteret, siden det er mye hvitt og rosa om hverandre.

Bara-logoen er på på linningen både foran og bak, og Bara står loddrett med hvite bokstaver på den ene leggen.

Hvordan er den å trene med?

Tightsen er fast og god, og sitter som et skudd når man har fått den på. Den er såpass stram øverst i livet at man må jobbe litt for å få den på. Når den først er dratt opp i livet, sklir den aldri ned – hvis du har valgt rett størrelse.

Bara er nok den tightsen som sitter best på rundt livet. Det er deilig å ikke behøve å dra den opp en eneste gang under treningen, selv om du gjør masse dype knebøy.

Den er passe tykk i stoffet, og myk og elastisk. Samtidig gir den god støtte, og det fine mønsteret gir deg energi til treningen.

Størrelse

Vi har størrelse XS i tightsen.

Mange Bara-tightser i full lengde er veldig lange, og de må skrukkes opp en del under kneet eller på leggen. De fleste mønstrene skjuler det godt, så det går greit. Noen ganger kan man kjenne skrukkene under kneet i en dyp knebøy. De nyeste tightsene skal visst være litt kortere.

Materiale

73 % polyester / 27 % spandex

Kjøp hos:

barasportswear.com – Pink Ice Tights

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: