Om oss

Har du savnet å finne gode omtaler av tights på nett? Det har vi!

Her vil vi gi omtaler av hver tights slik at du får vite fordelene og ulempene med den før du kjøper den.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge den rette tightsen slik at du slipper å bli misfornøyd eller å returnere den.

Hvorfor? Fordi vi elsker tights og trening!

Gode tights gir en bedre treningsopplevelse og mer energi på trening. Vi vil dele våre erfaringer med dere om de tightsene vi har.

Du får vår mening

Vi gir en ganske detaljert omtale av hver tights, men det er jo vår subjektive mening. Dette er ingen fasit, men en beskrivelse av hvordan vi opplever tightsen.

Vi har ingen forpliktelser overfor leverandørene, og vi tar ikke ansvar for at du kan oppleve at omtalen vår ikke samsvarer med dine erfaringer.

Hvilke tightser omtaler vi?

Vi omtaler de tightsene vi har selv.

Dette er en informasjonstjeneste

Vi selger ikke tights, men lenker til en eller flere nettbutikker som selger den.

Rabattkoder

Når vi får rabattkoder hos en leverandør, deler vi dem her på nettsiden:

Blir vi sponset?

Da vi startet denne nettsiden, ble vi ikke sponset – vi lagde den på eget initiativ med et håp om å bli sponset etter hvert 🙂

Nå er Marianne ambassadør for Famme, og du får 20 % rabatt – oppå salgsprisene – på alt på famme.no med koden mariannemobaek-20.

Det blir derfor primært tightser og andre klær fra Famme som kommer som nye omtaler. Vi vil gi en ærlig omtale av tightsene selv om vi blir sponset.

Hvem er vi?

Vi er to jenter som liker å trene og som liker å ha fine, gode og kule tightser på trening. Som dere ser, er vi verken profesjonelle modeller eller fotografer :).

Se hvilke størrelser vi bruker

Marianne:

– Jeg har jobbet som gruppeinstruktør på Sats Lillehammer i over 20 år. Jeg liker å motivere andre, og føler at jeg lykkes når medlemmene blir inspirert til å jobbe hardt på timene mine. Jeg har sykling, løpetimer, styrke, intervalltrening m.m. Heldigvis får jeg ofte gode tilbakemeldinger på timene mine, og det gir meg følelsen av å bidra med noe positivt for andre.

– Som instruktør står jeg foran en gruppe mennesker hele tiden, og jeg liker å ha fresht og fint treningstøy som også kan virke motiverende for medlemmene.  Om sommeren er det fint å bruke fargerike tightser og topper, for det gir ekstra energi og humør til treningen.

– Instruktørjobben er på deltid. På heltid jobber jeg som kommunikasjonsrådgiver i Innlandet fylkeskommune. Jeg har samboer, to barn og hund.

Carolyn:

– Jeg har trent på Sats Lillehammer i noen år, og elsker å presse meg både på kondisjons- og styrketrening. Jeg går på ulike gruppetimer og får god variasjon i treningen. I tillegg liker jeg å utfordre meg selv på styrketrening, og setter meg hele tiden nye mål for hva jeg vil klare.

– Jeg er opptatt av å ha treningstøy som det er godt å trene i og som gir meg den boosten jeg trenger til treningen. Jeg gleder meg enda mer til trening når jeg har gode og fine tightser og topper å trene i!

– Jeg jobber i barnehage, har samboer og to barn, og en katt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: