Om oss

Har du savnet å finne gode omtaler av tights på nett? Det har vi!

Leverandøren skal selge flest mulig tights og har en tekst som bare framhever de positive sidene. Man får ikke vite hvordan tightsen faktisk er i bruk. Anmeldelser fra kunder er som regel svært korte og omhandler ofte mest hvor rask leveransen var.

Her vil vi gi grundige omtaler av hver tights slik at du får vite fordeler og ulemper ved den før du kjøper den.

Vi ønsker å hjelpe deg med å velge den rette tightsen slik at du slipper å bli misfornøyd eller å returnere den.

Hvorfor? Fordi vi elsker tights og trening!

Gode tights gir en bedre treningsopplevelse og mer energi på trening. Vi vil dele våre erfaringer med dere om de tightsene vi har.

Du får vår mening

Vi gir en detaljert omtale av hver tights, men det er jo vår subjektive mening. Dette er ingen fasit, men en beskrivelse av hvordan vi opplever tightsen.

Vi har ingen forpliktelser til leverandørene, og vi tar ikke ansvar for at du kan oppleve at omtalen ikke samsvarer med dine erfaringer. Du er velkommen til å legge inn kommentarer og tilbakemeldinger på siden.

Hvilke tightser omtaler vi?

Vi omtaler de tightsene vi har selv. Så fort vi har fått en ny tights, legger vi ut en omtale.

Dette er en ren informasjonstjeneste.

Vi selger ikke tights, men lenker til en eller flere nettbutikker som selger den.

Blir vi sponset?

I utgangspunktet blir vi ikke sponset, vi har laget nettsiden helt på eget initiativ. Alle tightsene vi omtaler ved oppstart, har vi kjøpt selv.

Hvis vi  skulle blir sponset med tights, vil vi legge ut en omtale på akkurat samme måte. Vi vil gi en ærlig omtale av tightsene uavhengig om vi har kjøpt dem selv eller blitt sponset.

Hvem er vi?

Vi er to jenter som liker å trene og som liker å ha fine, gode og kule tightser på trening. Som dere ser, er vi verken profesjonelle modeller eller fotografer.

Marianne:

– Jeg har jobbet som gruppeinstruktør på Elixia Lillehammer i snart 20 år. Jeg liker å motivere andre, og føler at jeg lykkes når medlemmene blir inspirert til å jobbe hardt på timene mine. Jeg har sykling, løpetimer, aerobic, step, intervalltrening m.m. Heldigvis får jeg ofte positive tilbakemeldinger på timene mine, og det gjør at jeg setter veldig stor pris på jobben min som instruktør.

Som instruktør står jeg foran en større gruppe mennesker hele tiden, og jeg liker å ha fresht og fint treningstøy som også kan virke motiverende for medlemmene.  Særlig om sommeren liker jeg å bruke fargerike tightser og topper, for det gir ekstra energi og humør til treningen.

Instruktørjobben er på deltid. På heltid jobber jeg som kommunikasjonsrådgiver i Oppland fylkeskommune. Jeg har samboer, to barn og hund.

Carolyn:

– Jeg har trent på Elixia Lillehammer i et par år, og elsker å presse meg både på kondisjons- og styrketrening. Jeg går mest på gruppetimer og utfordrer meg selv til stadig å prøve nye konsepter. Jeg er opptatt av å ha tightser som er gode å trene i og som gir meg den boosten jeg trenger til treningen.

Jeg gleder meg enda mer til hver trening når jeg har gode tightser og topper å trene i!

Jeg jobber i en barnehage og har samboer og ett barn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s