High Performance Tights

Workout Empire High Performance Tights med høy midje er god å ha på og finnes i flere fine fargekombinasjoner. Men vær obs på at du får en regning på toll og frakt i ettertid.

Vi falt for det svart/hvite mønsteret Snow, og har også bestilt den i flere farger etterpå.

Bare vit at du får en regning 1-2 uker etter leveransen på frakt og toll fra Sverige, siden du har handlet fra utlandet. Det står ingenting om det på nettsiden deres, men du må regne med en tilleggskostnad på 50 % av summen du har kjøpt for. Så ta med det i regnestykket når du bestiller…

Linningen

Den er høy i livet, og er nok den tightsen med høyest linning vi har. Den sitter godt inntil i livet, og sklir ikke ned under trening. Linningen går over navlen.

Design/mønster

Vi syns mønsteret er lekkert! Snow-mønstert i hvitt og svart er rent og fint, og gir et elegant og fresht look.

De svarte feltene bak knærne, den hvite brede stripen over, logoen i svart på leggen og variasjonen i mønsteret gjør tightsen elegant og tøff.

Tightsen passer perfekt sammen med toppen i samme design.

Mønsteret er fint og tøft i de andre fargene også. Men det blir en god del lysere over rumpa hvis man velger en størrelse som sitter stramt på, spesielt Amaranthine (svart/rosa).

Størrelse

Den er normal / litt stor i størrelsen. Marianne har Snow og Sky (blå) i størrelse XS. Carolyn har Snow i størrelse S, og Passion (rosa) og Amaranthine (svart/rosa) i størrelse XS.

Vipper du mellom to størrelser og liker at den sitter helt stramt, så bør du velge den minste størrelsen. Men mønsteret blir litt dratt ut og lysere i fargen over rumpa hvis du tar den minste størrelsen – med unntak av Snow-mønsteret, det holder seg fint også i den minste størrelsen.

I størrelse XS sitter den helt stramt i livet, men er ikke trang rundt beina. Den er myk og elastisk, men er samtidig god og fast i materialet. I størrelse S opplever Carolyn den naturlig nok som mer romslig siden hun har Passion (rosa) og Amaranthine (svart/rosa) i størrelse XS.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig i Snow-mønsteret. På bildene har vi svart truse under og den syns ikke igjennom.

Den er heller ikke gjennomsiktig i de andre fargene, men den blir ganske mye lysere i stoffet over rumpa, særlig Amaranthine (svart/rosa).

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: