Sapphire Tights Limited Edition – Blå

We Are Fit Sapphire Tights Blue har en lekker mørkeblå farge med stilige svarte  detaljer. Materialet er fast, men elastisk. Den sitter godt på, men kunne vært litt strammere helt øverst i linningen.

Alt i alt en flott og god tights, men det blir et lite irritasjonsmoment at man til stadighet må dra den opp. Denne tightsen burde hatt snøring i livet i tillegg.

Det skal sies at den sitter bedre på når man blir svett. Så det kan lønne seg å trene hardt i denne tightsen!

Mønster/design

Designet er kult og stilig. Den mørkeblå fargen er lekker og passet perfekt sammen med en Craft-singlet jeg hadde fra tidligere. Ellers kan man jo bruke de fleste farger sammen med mørke tightser.

De svarte innslagene gjør tightsen spennende. I partiet rundt knærne er det svarte paneler hvor forsiden har tverrgående striper i dobbelt stoff, noe som gjør tightsen tykkere og mykere her. Over er det et svart skråstilt mesh-panel som gir god lufting.

Nederst på utsiden av leggen er det et tilsvarende vertikalt mesh-panel. Øverst i sidene opp mot linningen er det et svart trekantet felt, og midt bak har tightsen den stilige V-skjæringen som alle We Are Fit-tightsene har.

Linningen

Linningen går over hoftene til litt under navlen. Strikken er bred og god rundt hele. Men den burde vært litt strammere øverst, og jeg må stadig dra den opp fordi den sklir ned litt bak.

I linningen bak er det en liten glidelås-lomme du kan legge nøkkelen i. Personlig er jeg ikke så glad i glidelåser på tightsene, for de kan ofte gnage når man ligger på dem. Jeg kjente heldigvis ikke glidelåsen da jeg trente core og lå mye på ryggen.

Størrelse

Størrelsen er normal. Velg den størrelsen du vanligvis bruker.

Marianne har den i størrelse XS.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig. Trusen syns ikke igjennom på dype knebøy.

På ensfargede tightser ser man lettere trusekanten og sømmene igjennom hvis man ikke har sømløse truser, og slik er det her også.

Materiale

73 % polyester og 27 % spandex

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: