Skins DNAmic tights

DNAmic-tightsene sitter fast og godt på, men strikken i livet passer ikke for alle.

DNAmic-tightsene gir god kompresjonseffekt. Man får en god følelse ved å ha den på og får følelsen av at “kroppen sitter på plass”.

Noen av mønstrene fins både som lange tights, 3/4-lengde og halvlange shorts.

Mønster/design

Skins DNAmic-serien kommer i nytt design hvert år, men passformen er lik. DNA-mic tightsene har mange morsomme og kule mønstre, for eksempel Black/limoncello, Junkyard Geo, Botanica og Strata.

Fargene er fine og i morsomme kombinasjoner og mønstre.

Black/limoncello er fra 2015. Den har jeg brukt mye, men alltid vasket på 30 grader. Den gule fargen har blitt bitelitt blassere etter hvert.

Den blå- og hvitmønstrede er også fra 2015. Den oppleves litt kortere i livet selv om det er samme modell, og da sitter den ikke like godt på. Har ikke brukt den så mye som jeg hadde tenkt, for det er kjedelig å ha på en tights man må dra opp hele tiden. Mønsteret er kjempefint og ulikt på hver tights, men den blir gjennomsiktig på knebøy.

Junkyard Geo er fra 2016. Den er også mye brukt, men har beholdt fargene godt. Den passer sammen med mange ulike farger på topper og sko, og er morsom å bruke med ulike kombinasjoner på tilbehøret.

Botanica er fra 2017. Den har som vanlig felter med ulike grader av kompresjon, og her er det brukt ulike farger og mønstre som gjør den spennende og kul. Den passer fint sammen med svart og rosa, men også grått og hvitt. Personlig syns jeg det blir litt for mye med toppen i samme mønster.

Linningen

DNAmic har en strikk-linning som er ca. 4 cm bred. Tightsen er lavere i livet enn A400-serien, og mange syns den blir for lav. Hvis du har litt ekstra polstring rundt livet, opplever mange at strikken går inn akkurat der.

Du må like tightser med litt lavere liv. Min opplevelse er at tightsene har blitt noe høyere i livet på de nyeste modellene. Botanica og Junkyard Geo er høyere enn black/limoncello.

Liker du denne typen linning, så sitter strikken godt på og sklir sjelden ned under trening.

Størrelse

Størrelsen er normal, så velg den størrelsen du vanligvis bruker. Kompresjonstightser skal sitte helt etter.

Marianne har DNAmic-tightsene i størrelse S.

Gjennomsiktig

DNAmic er lite gjennomsiktig. De mønstrete tightsene som Junkyard Geo, Botanica og Strata skjuler trusa godt. Når mønsteret er ensfarget over rumpa, er den fortsatt ikke gjennomsiktig, men man kan se kanten på trusa i knebøyøvelser. Stoffet er tykkere enn i A400-serien.

Materiale

76 % nylon og 24 % elastan

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: