Skins DNAmic Tank Top og Top Short Sleeve

DNAmic Women Tank Top

Disse toppene har kryss-strikk bak som er i samme mønster/farger som tightsene.

Jeg har toppen i Black/limoncello. Selv syns jeg det kan bli litt mye å ha både topp og tights i samme design når det er mønster over hele, men det er smak og behag. De som er roligere i fargen er fine sammen.

Stroppene som går i kryss i ryggen er elastiske, brede og gode og gnager ikke.

Toppen sitter godt på rundt bysten, og har gode innlegg som kan tas ut ved vask. Det er innebygd sports-BH, så du bruker ikke noe under denne toppen.

Åpningen til å ta innleggene ut og inn av er romslig. Jeg har også vasket toppen med innleggene i, og det går bra så lenge jeg sørger for å ordne dem slik de skal være etter vask. Da bør du ikke la toppen ligge lenge i maskinen etter at vasken er ferdig, for innleggene bretter seg under vask og må strekkes ut raskt etterpå for ikke å få varige skrukker.

Toppen er passe utringet både midt foran og under armene. Den sitter alltid som den skal og viser ikke for mye når du bøyer deg fram eller ned. Du kan trygt stå på hodet med denne toppen.

På innsiden av kanten nederst er det et gummibånd som gjør at toppen sitter fast inntil tightsen og ikke sklir opp under trening.

Størrelse

Kompresjonstoppene skal være trange, men jeg velger alltid en størrelse større enn i tightsen. Jeg har størrelse M, og da føles den god på. Den er grei å få på, men er jeg litt svett når jeg skal ta den av, må jeg ofte jobbe litt med saken. Den er fast i stoffet og ikke så elastisk.

I størrelse M sitter den litt løsere rundt magen, og jeg syns det er finest. Da mister man jo kompresjonseffekten her, men jeg vil heller puste litt friere og få den av og på lettere. Strikken under bysten er passe stram i størrelse M til meg.

Marianne har toppen i størrelse M.

Gjennomsiktig

Toppen er ikke gjennomsiktig.

Eneste unntak er på ryggen der stoffet er i mesh og skal være slik.

Kan kjøpes hos

DNAmic Top Short Sleeve – Black Limoncello 

Skins DNAmic Women Top Short Sleeve er i samme materialet som A400 Top Short Sleeve.

Design/mønster

Designet er stilig og passer perfekt sammen med tightsen i Black/limoncello.

T-skjorten er svart i hele fronten, med en stiplet linje i gult og grått som går vertikalt oppover fra kanten nederst, over brystet og ned igjen på ermet.

Bak har den et stort grått felt i midten fra kanten nederst og helt opp til nakken. Den stiplede linjen i gult og grått kommer igjen på baksiden og går fra ermet, opp til skulderbladet og vertikalt helt ned til kanten.

På innsiden av kanten nederst er det et gummibånd som gjør at toppen sitter fast inntil tightsen og ikke sklir opp under trening.

Størrelse

Vi anbefaler å velge en størrelse større i kompresjonstoppene til Skins enn i tightsene.

Gjennomsiktig

Toppen er ikke gjennomsiktig.

Det relativt tynne stoffet skjuler ikke så mye. Man kan se kantene på trenings-BH-en og tightsen igjennom, men det gjør ikke noe.

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: