Skins DNAmic Calypso

DNAmic Calypso er finere i virkeligheten enn på bilder! Lillafargene i tightsen er helt herlig!

Sammen med toppen i samme mønster eller Skins Activewear Remote T Bar Tank i lilla, kommer fargene enda mer til sin rett. Og tightsen holder den samme gode kvaliteten som de andre DNAmic-tightsene – nesten;

Vi må dessverre advare deg mot å bruke tightsen på spinning. Etter bare noen få ganger opplevde vi at den ble nuppete i skrittet og mønsteret ble borte. Det ble en hvit stripe inntil sømmen i rumpa som ikke så bra ut!  Carolyn har reklamert på den og fått ny.

Tightsen sitter fast og godt på og har en oppstrammende effekt slik kompresjonstightser skal ha. Du vil føle at kroppen blir strammere bare av å ta på deg en Skins-tights, og det er en super følelse!

Vi anbefaler DNAmic-tightsene, og Calypso gir ekstra energi med de herlige fargene. Men du må ta hensyn til at bruksområdet er begrenset til aktiviteter som ikke sliter på tightsen.

Mønster/design

DNAmic Calypso er mørkelilla i bunnen med masse lyselilla små flekker. Flekkene er i et usymmetrisk og tilfeldig mønster over hele tightsen, noe som gjør den energisk og kul. Noen få flekker er svarte.

Bak på begge leggene er det to mørkelilla striper som svinger seg fra kneet og nedover. Stripene er i mesh-materiale (tynnere, litt gjennomsiktig stoff) som gir god lufting.

På utsiden av det ene beinet er sømmen neongul hele veien, og det framhever formen på rumpe og lår på en fin måte.

Linningen er i lillafarger med innslag av gult som matcher sømmen nedover beinet.

Linningen

Linningen går opp til hoftene. Du kan kanskje dra den over hoftekulen – det kommer an på hvor høyt hoftene dine sitter.

DNAmic har en strikk-linning som er ca. 4 cm bred. Tightsen er lavere i livet enn A400-serien, og noen syns den blir for lav. Har du litt ekstra polstring rundt livet, er det ikke sikkert du får strikken over. Noen opplever dermed at strikken bidrar til at det «tyter ut».

Du må like tightser med litt lavere linning for å bli fornøyd med DNAmic. Gjør du det, har du en super tights som sitter godt på under trening.

Størrelse

Størrelsen er normal, så velg den størrelsen du vanligvis bruker. Kompresjonstightser skal sitte stramt på.

Marianne har størrelse S.

Gjennomsiktig

DNAmic Calypso er ikke gjennomsiktig. Mønstrete tights som denne skjuler godt det du har under.

Materiale

76 % nylon og 24 % elastan

Kan kjøpes hos

DNAmic Womens Tank Top Calypso

Kompresjonstoppen i samme mønster gjør antrekket komplett. Den sitter fast og godt på, og har kryss-strikk bak. Den gule stripen i siden på tightsen går igjen på samme side i toppen.

Stroppene som går i kryss i ryggen er elastiske, brede og gnager ikke. Stroppene er i samme stil som linningen i tightsen.

Toppen sitter godt på rundt bysten, og har gode innlegg som kan tas ut ved vask. Den har innebygd sports-BH, så du bruker ikke noe under denne toppen.

Toppen er passe utringet både midt foran og under armene. Den sitter alltid som den skal og viser ikke for mye når du bøyer deg fram eller ned. Du kan trygt stå på hodet med denne toppen.

På innsiden av kanten nederst er det et gummibånd som gjør at toppen sitter fast inntil tightsen og ikke sklir opp under trening.

Vask

Åpningen til å ta innleggene ut og inn av er romslig. Jeg har også vasket toppen med innleggene i, og det går bra så lenge jeg sørger for å ordne dem slik de skal være etter vask. Ikke la toppen ligge lenge i maskinen etter at vasken er ferdig, for innleggene bretter seg under vask og må strekkes ut raskt etterpå for ikke å få varige skrukker.

Størrelse

Kompresjonstoppene skal være trange, men jeg velger alltid en størrelse større enn i tightsen. Jeg har størrelse M, og da føles den god på. Den er grei å få på, men er jeg litt svett når jeg skal ta den av, må jeg ofte jobbe litt med saken. Den er fast i stoffet og ikke så elastisk.

I størrelse M sitter den litt løsere rundt magen, og jeg syns det er finest. Da mister man kompresjonseffekten her, men jeg vil heller puste litt friere og få den av og på lettere. Strikken under bysten er passe stram i størrelse M til meg.

Gjennomsiktig

Toppen er absolutt ikke gjennomsiktig, med unntak av midtfeltet i ryggen der stoffet er i mesh og skal være slik. Det gir god lufting.

Kan kjøpes hos

  • tights.no
  • skins.net
  • skins.net –  Skins Activewear Remote T Bar Tank i lilla er kjempefin å ha over Tank toppen hvis du vil ha litt loosefit

Skins  Activewear Wireless Sport Fleece Crew Neck Blackberry/Marle

Den lille hettegenseren som passer til Calypso-serien er også kjempefin. Den er litt kort, men passer fint utenpå annet treningstøy før og etter trening.  Eller som en kosegenser hjemme.

Den har en god magelomme foran og rund hals. Den er vid under armene og på ermene er det en lang vrangbord.

Genseren er ikke i vanlig fleecemateriale, men er myk og god i 100 % polyester.

Størrelse

Genseren er normal i størrelsen, så velg den størrelsen du vanligvis bruker. Den er loosefit, så den blir litt posete uansett.

Carolyn og Marianne har den i størrelse S.

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: