Skins A400 Tank Top og Top Short Sleeve

Skins A400 Tank Top og Top Short Sleeve er supre og stilige kompresjonstopper som sitter fast og godt på.

A400 Womens Tank Top

Toppen er uten armer og har bryterrygg som de fleste singleter. Den har i tillegg flere finesser du vil sette pris på.

Toppen har innebygd sports-BH med solid støtte. Kompresjonseffekten føles godt, og gjennom valg av størrelse bestemmer du hvor mye kompresjon du ønsker.

Passformen er kjempefin og kler treningsglade jenter i alle størrelser.

Design/mønster

Øverst i ryggen er materialet i et skinnlignende stoff. Det er kult at det er litt ulike materialer og fargetoner i det svarte, for da blir den mer spennende.

Logoen er i gull midt bak på ryggen, og foran har den en svart stripe og en gullstripe som går på skrå fra under bysten og oppover ut mot armhulen. Stripene og logoen er i refleksmateriale.

På innsiden av kanten nederst er det et slags gummibånd som gjør at toppen sitter fast inntil tightsen og ikke sklir opp under trening.

Størrelse

Velg en størrelse større i toppen enn du bruker i tights. Kompresjonstopper skal sitte stramt, men vi foretrekker litt mer bevegelighet i overkroppen. I størrelse M er den passe trang og grei å få av og på. Den sitter ikke helt klistret rundt magen, og man får noen kledelige små rynker i stoffet der det er rom for det.

Det blir mindre kompresjon når du velger større størrelse, men vi kunne ikke hatt S i denne. Den er ikke særlig elastisk, og da er det bedre å kunne puste friere og å ikke bli helt svett bare av å få den av og på.

Vi har begge toppene i størrelse M.

Gjennomsiktig

Toppen ikke gjennomsiktig noe sted.

Materiale

85 % nylon og 15 % elastan (unntatt det skinnlignende materialet i ryggen)

Vask

For å ta best mulig vare på det skinnlignende materialet i ryggen, bør du vaske den for hånd. Vi har vasket den på 30 grader i vaskemaskin, og det har gått helt fint. Stryk med hendene på skinnstoffet slik at du retter ut eventuelle skrukker etter vask.

Vi har alltid vasket den med innleggene i, og de har vært like fine og på plass når den er ferdig. Bretter de seg i vask, så sørg for å rette dem ut når du henger opp toppen til tørk. Lar du innleggene være skrukkete når de tørker, er det vanskelig å få dem fine igjen.

Den ene refleksstripen i gull har løsnet litt på ene siden på min singlet. Toppen er brukt mange ganger, og jeg vet ikke om det skyldes bruk eller vasking. Jeg tror den satt litt dårlig på i utgangspunktet. Nå har jeg kjøpt en ny, og der sitter stripene helt fast.

Kan kjøpes hos

A400 Womens Top Short Sleeve

Denne kortermede toppen er kjempegod når man vil være litt mer påkledd enn en singlet. God å bruke i den kalde årstida, men den er uansett lett og avkjølende å trene i.

Design/mønster

Designet har omtrent det samme mønsteret som er brukt på black/gold-tightsen, så de passer supert sammen.

Foran har den en bue i gull ved ribbeina på hver side. Bak er det stiplede gullstriper som krysser hverandre og som gir ryggen en fin V-form. Midtpartiet i ryggen har mer kompresjon og bidrar til en bedre holdning. Det ser ut som en bryterrygg i en annen svartfarge, og det gir en stilig effekt. Logoen i gull er i diskret størrelse på den ene overarmen og på den ene siden av midjen.

På innsiden av kanten nederst er det et gummibånd som gjør at toppen sitter fast inntil tightsen og ikke sklir opp under trening.

Størrelse

Velg en størrelse større i toppen enn du bruker i tights. Kompresjonstopper skal sitte stramt, men vi foretrekker å puste litt friere. Den vil presse mer på magen og ribbeina jo mindre størrelse du velger.

I størrelse M er den helt ettersittende hele veien. Den er mer elastisk enn A400 Top Tank  og lett å ta av og på. Den har stor og god åpning i halsen, men ikke slik at den blir utringet.

Rundt skuldrene og overarmene sitter den etter, men er ikke så trang rundt overarmen at den klemmer huden inn.

Gjennomsiktig

Materialet er tilsvarende det som er i tightsen. Toppen er ikke gjennomsiktig, men skjuler heller ikke mye. Man ser konturene på linningen på tightsen under, men slik er det jo med mange topper.

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: