Skins A400 Nexus

Vi har Skins A400-tights som en favoritt fra før. Her er den i nytt helsvart design – Nexus. Lekker å se på og super å ha på!

Vi  mener Skins-tights totalt sett er de beste på markedet – både A400 og DNAmic. Passformen er kjempebra og du blir overrasket over hvor fine de er på.

Nexus har de samme gode egenskapene som de andre tightsene i A400-serien. Den er stram når du tar den på, men er samtidig elastisk nok til at det går fint.  Den sitter godt inntil rundt livet og har fine nyanser i svart med kompresjonsfeltene. Tightsen er nokså tynn stoffet, så den føles bare som et lag ekstra hud på kroppen. Den blir litt gjennomsiktig over rumpa på dype knebøy, men med en svart truse under er du trygg.

Tightsen har en oppstrammende effekt, og de graderte kompresjonsfeltene skal bidra til å gi deg større utbytte av treningen. Det er ikke bevist at kompresjonstightser øker prestasjonsevnen, men det er faktum at de bidrar til mindre risting i muskulaturen – fordi de er så stramme. Det føles godt at kroppen «sitter på plass» når du trener, og jeg foretrekker Skins-tightser når jeg skal ha en hard økt.

Den har full lengde i beina, så den er lengre enn mange andre tights. Hvis jeg vil ha en liten åpning mellom tightsen og sokkene, må jeg dra den opp litt og ha noen rynker nederst på ankelen. Det går helt fint.

 

Mønster/design

Svart tights passer til alt. Her får man en tights som er mer enn bare svart – den har et diskret, men lekkert mønster som gjør den spennende visuelt. Det  litt glinsende mønsteret er tøft og stilig sammen med kompresjonsfeltene som gir ulike svarte nyanser i stoffet.

Mønsteret består av både linjer, striper og små firkanter satt sammen i en kombinasjon som symboliserer fart og bevegelse. Mønsteret har du foran på det ene låret og bak på motsatt legg. I tillegg har du Skins-logoen nederst på hver legg, og A400 øverst på rumpa.

Mønsteret og designet gjør at tightsen passer til alle. Den er kjempefin på sporty jenter i alle størrelser og har en oppstrammende virkning som gjør at du føler deg litt sterkere.

Linningen

A400 har en bred og god linning som gjør at tightsen sitter som den skal under hele treningen. Linningen sitter godt i midjen og sklir ikke ned under bevegelse.

Linningen er bredere på sidene og bak enn midt foran, og det bidrar til at den passer fint til alle typer midjer. Har du litt ekstra rundt livet som du gjerne vil dra linningen over, så har du en tights du vil like i denne.

Midt bak er det en liten lomme øverst i linningen på ca. 8 x 5 cm. Den har ikke glidelås, noe som er bra for å unngå gnaging på ryggen. Samtidig er det litt begrenset hva du får brukt lommen til, men sikkert kjekt at den er der.

Størrelse

Størrelsen er normal, så velg den størrelsen du vanligvis bruker i kompresjonstightser. Kompresjonstightser skal sitte stramt på. Vipper du mellom to størrelser, så velg den største.

Marianne har størrelse S.

Gjennomsiktig

A400 Nexus er ikke gjennomsiktig i vanlig oppreist posisjon, men den blir litt gjennomsiktig på knebøy. Tightsen er relativt tynn i stoffet og man kan se konturene av trusa når stoffet blir strukket ut over rumpa. Bruk mørk, sømløs truse eller G-string, så vil ingen tenke over det.

Materiale

76 % nylon og 24 % spandex

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: