Skins A400 Black/Gold og Starlight Tights

Skins A400-tights er etter vårt syn blant de beste på markedet. Den er god å trene i og deilig å ha på, men blir litt gjennomsiktig på knebøy.

Tightsene har god kompresjonseffekt, sitter godt i livet og har fine nyanser i svart med kompresjonsfeltene. Tightsen er nokså tynn stoffet, så den føles  bare som et lag ekstra hud på kroppen. Den er stram å ta på seg, men er samtidig elastisk nok til at det går greit.

Tightsen gir en oppstrammende effekt, og de graderte kompresjonsfeltene skal bidra til å gi deg større utbytte av treningen. Det er ikke bevist at kompresjonstightser øker prestasjonsevnen, men det er faktum at de bidrar til mindre risting i muskulaturen – fordi de er så stramme. Det føles godt at kroppen “sitter på plass” når du trener, og jeg foretrekker Skins-tightser når jeg skal trene hardt.

Den har full lengde i beina, så den er lengre enn mange andre tights. Hvis jeg vil ha en liten åpning mellom tightsen og sokkene, må jeg dra den opp litt og ha noen rynker nederst på ankelen. Det går helt fint.

Mønster/design

Gullmønsteret i black/gold er fint og passe stort. Svart tights passer jo til alt, og her får man et sporty mønster som gjør den mer spennende. Kompresjonsfeltene gir ulike svarte nyanser i stoffet, og det er kult på.

Starlight-mønsteret er i grå prikker i refleksmateriale, det ene foran på høyre lår og det andre på venstre legg. Stilig og praktisk. Starlight-mønsteret er litt mer nedtonet i fargen enn black/gold-mønsteret.

Mønsteret og designet gjør at tightsen passer til alle. Den er kjempefin på sporty jenter i alle størrelser og har en oppstrammende virkning som får deg til å føle deg litt sterkere.

Linningen

A400 har en bred og god linning som gjør at tightsen sitter som den skal under hele treningen. Linningen sitter godt i midjen og sklir ikke ned under bevegelse.

Linningen er bredere på sidene og bak enn midt foran, og det bidrar til at den passer fint rundt alle typer midjer.

Har du litt ekstra rundt midjen som du liker å dra linningen over, så har du en tights du vil like i denne.

Det er en liten lomme på ca. 8 x 5 cm bak i linningen hvor du kan få plass til nøkler og lignende. Lommen er praktisk med mindre du skal gjøre øvelser liggende på ryggen.

Størrelse

Størrelsen er normal, så velg den størrelsen du vanligvis bruker i kompresjonstights. Kompresjonstightser skal sitte stramt på, men vipper du mellom to størrelser så velg den største.

Carolyn og Marianne har størrelse S.

Gjennomsiktig

A400 er litt gjennomsiktig på dype knebøy. Tightsen er relativt tynn i stoffet og man kan se hvilken type truse du har under. Bruk mørk truse uten synlige kanter, så går det helt greit.

Det litt glinsende stoffet skjuler ikke mye. Man kan se omrisset av merkelappen inni tightsen hvis man ser godt etter (men den kan du jo klippe av hvis du vil). Det litt utstående arret mitt fra to keisersnitt kan man også se i det rette lyset. Men husk at andre sjelden studerer kroppen din like nøye som deg selv!

Materiale

76 % nylon og 24 % spandex

Vask

Tightsene vaskes på 30 grader med mørke farger.  Har brukt dem mye og vasker dem etter hver gang, og de holder seg like fine. Logoene og gullstripene er fortsatt slik de var.

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: