Reebok CrossFit Chase Tight Primed – Rød/Gul

CrossFit Chase Tight Primed – Rød/Gul har spenstig farger. Den er i et litt tykkere materiale som gjør at den skrukker seg nederst på rumpa.

Den er mer kompakt enn mange andre tights, og det er nok fordi den er laget som vendbar. Jeg foretrekker å bruke den når det er litt kjøligere, for den blir nesten som en vinter-tights.

Den er ganske fast i i stoffet og ikke så elastisk. Den sitter ikke helt stramt over rumpa, der blir det små skrukker nederst.

At den var vendbar, hadde jeg ikke fått med meg før jeg kjøpte den. Da har man riktignok to tightser i ett, men den knallrøde siden er ikke så anvendelig etter min smak. Jeg ville heller hatt én god tights med det mønsteret jeg falt for.

Mønster/design

Mønsteret er kult og inspirerer til trening. Det har en blanding av farger og skrift, hodeskaller og andre former. Rødt, oransje, gult, grønt, lilla og svart er satt sammen i et tøft design. Her kan man matche med topper i mange farger.

Tightsen er vendbar og på innsiden er den ensfarget rød med svart stripe i siden. Linningen er da flerfarget. Merkelappen i linningen bør fjernes når man skal bruke den med andre siden ut.

Linning

Linningen er rød, ca. 7 cm bred og sitter greit inntil. Den er ikke så høy i livet, men sitter godt midt på hofta.

Størrelse

Den er stor i størrelsen. Velg en størrelse mindre enn du vanligvis bruker, eller den minste hvis du vipper mellom to størrelser.

Marianne har den i størrelse XS og den skrukker seg likevel nederst på rumpa/øverst på lårene.

Materiale

88 % polyester og 12 % elastan

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: