Kari Traa Louise Tights

Kari Traa Louise Tights finnes i mange friske farger og har vært en populær tights i flere år. Den er myk og elastisk og passer til trening hvor du ikke føler behov for ekstra støtte i tightsen.

Louise Tights gir en sporty look og er behagelig å ha på. Den sitter godt på i alle bevegelser og sklir ikke ned i livet.

Den har glidelås både ved anklene og øverst bak. Vi anbefaler den derfor ikke til yoga og annen trening hvor det er best å ha en tights uten ubehagelige punkter.

Design/mønster

Vi har en eldre modell av Louise Tights som ikke er i salg lenger, men tightsen er tilsvarende de nyere modellene og fargene.

Tightsen er å få i mange fargekombinasjoner med én hovedfarge og to eller tre kontrastfarger på sømmene og logoen. Skråsømmene gir et sporty uttrykk og en fin form på beina. De fleste tightsene har kontrastfarge bak knærne, og det deler opp baksiden på en fresh måte.

Tightsen har glidelås i sømmen nederst på anklene og isydde tynne refleksfelter foran og bak knærne. Øverst bak er det en glidelåslomme. Under glidelåsen bak, loddrett nedover det høyre låret og øverst på venstre lår har du logoelementene sommerfugl, skrift og KT.

Linning

Linningen er ca. 5 cm bred med strikk inni. Det står at det er regulerbar linning, men det er ikke så lett i stramme linningen når det er strikk og ikke snøring.

Linningen går nesten opp til navlen og sitter behagelig og godt inntil.

Størrelse

Tightsen er normal til litt stor i størrelsen. Vipper du mellom to størrelser, så velg den minste hvis du liker at den sitter stramt på.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig. Den dekker godt også ved dype knebøy.

Materiale

Materiale 1: 87 % polyester og 13 % elastan (bak knærne)
Materiale 2: 93 % polyester og 7 % elastan

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: