L82 Charcoal Honeycomb Legging

L82 [ Essential] – Charcoal Honeycomb Legging har et spenstig design i svart/hvitt som framhever rumpe, lår og legger på hver sin måte. Men tightsen er svært elastisk og gir ingen støtte eller oppstramming.

Tightsen er bestilt fra fit-star.co som er et kanadisk selskap. Tightsen ble imidlertid sendt fra Kina og det tok to uker å få den.

Mønster/design

Det var designet jeg falt for da jeg bestilte tightsen. Mønsteret løfter og framhever rumpa, og viser en tydelig inndeling av lår og legger.

Over rumpa er mønsteret svart med hvite sekskantede linjer som ser ut som bikubemønster. Det samme mønsteret har du foran og bak på leggen. På lårene er det vekslende svarte og hvite felter, striper og buer.

Mønsteret er lekent, men rent. Svart og hvitt er en kombo som alltid funker.

Linningen

Linningen er spesiell, men fin. Bak er den veldig bred og går høyt opp. Foran går den i et slags kryss, og er litt lavere midt på. Linningen går over hoftehøyde bak og på sidene, mens den midt foran går ned til navlen.

Linningen sitter greit nok på med tanke på at hele tightsen er litt slapp. Øverst er det sydd i en tynnere strikk som holder linningen på plass.

Størrelse

Tightsen er litt stor i størrelsen. Den oppleves nok som enda større også fordi den er veldig elastisk. Jeg syns ikke den sitter så tett inntil som en tights bør gjøre – selv om den er i strechy materiale.

Jeg har den i størrelse S, for den fantes ikke i XS da jeg bestilte. Den hadde nok sittet bedre på i en størrelse mindre, men ville fortsatt vært en tights jeg fortrinnsvis ville brukt til yoga og rolig trening.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig bak, og mønsteret på rumpa skjuler trusekanten greit. De hvite feltene er heller ikke gjennomsiktige, men hvitt stoff gjør at knær og bein syns mer igjennom enn der det er svart.

Materiale

Polyester og elastan

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: