Techna tights

Techna tights fra Famme er en fin og grei tights. Den er litt lang i beina og litt løs rundt ankelen, men det er nok fordi vi har den i størrelse S.

Mønster/design

Techna tightsen er ensfarget, og fins i flere fine farger. Den har mange sømmer som lager et fint mønster i tightsen. En søm går under linningen foran, en søm går oppover utsiden av beina og i en bue over rumpa, og en søm går nedover beina parallelt med den andre. Mellom disse to sømmene er det lomme på hver side, som har en skråsøm nederst og skråbue øverst. Den loddrrette sømmen midt foran og bak går opp til sømmen under linningen og opp til buesømmen bak.

Tightsen er høy og god i livet.

Hvordan er den å trene med?

Tightsen sitter godt på og sklir ikke merkbart ned i livet. Den er god å trene i.

Men den er litt lang i beina og sklir ned rundt ankelen, så da blir det ingen glippe mellom tightsen og sokkene.

Det går an å dra den opp under knærne og få skrukker der i stedet, men det kan være litt ubehagelig på beinøvelser.

Størrelse

Vi bestilte tightsen både i S og XS, fordi vi var usikre på størrelsen. XS føltes veldig trang, og sømmen under linningen foran var litt ubehagelig med en gang.

En litt tynnere venninne overtok den. I etterpåklokskapens navn burde vi nok beholdt den i stedet, for den ville sikkert gått seg til. XS er den vanlige størrelsen vår, og da ville den nok ikke sklidd ned rundt ankelen heller.

Sammenligning: Sannsynligvis bør du velge samme størrelse som du bruker i Scrunch og Camo tightsen til Famme, eller samme størrelse som du bruker i Bara eller We Are Fit.

Materiale

75 % nylon og 25 % Elastane

Kjøp hos:

famme.no – techna tights

Rabattkode på Famme.no

Koden mariannem-20 gir deg 20 % rabatt oppå salgsprisene på Famme.no, siden jeg er Famme-ambassadør. .

Følg meg på instagram eller Facebook

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: