Camo leggings

Marianne: Camo leggings fra Famme er den beste sømløse tightsen jeg har.
Carolyn: Den er fin og god, men jeg liker de sømløse tightsene fra Gymshark enda bedre.

Mønster/design

Camo leggings i melange – grå og svart – er både fin å se på og god å ha på. Fargene passer godt sammen, og det er en vellykket sammensetning av camo-mønster, etter vår mening.

Hvordan er den å trene med?

Tightsen er fast og fin, og gir god støtte når man har den på. Den er laget i litt tykkere materiale, og føles lun og deilig, særlig om vinteren. Den er absolutt squat-proof og ikke gjennomsiktig. Man føler seg vel i denne tightsen.

Vi har brukt den på all slags trening: løping, styrketrening, step og sykling. Den holder seg godt på plass også om man svetter mye.

Det ekstra høye livet kan man enten ha helt opp eller brette ned til hofta. Begge deler funker bra.

Dette er en sømløs tights vi kan anbefale. Den passer til treningsglade jenter/damer i alle aldre, og alle farger kan brukes til. Alle blir fine i denne tightsen!

Camo Tights Melange, str. XS. Sports-BH-en på bildet er Gym Sports Bra med åpen rygg, str. S. Singleten er Skins Activewear Remote T Bar Women Tank Grey.

Sports-BH

Famme har en matchende sports-BH, og den kan vi anbefale. Den gir medium støtte og sitter godt på. Den er fast og litt tykk i stoffet, slik som tightsen, og har en bred og god kant nederst. Det er fint å bruke en litt åpen singlet utenpå, så syns sports-BH-en under.

Størrelse

Vi har størrelse XS i tightsen.

Vi anbefaler å gå ned hvis du vipper mellom to størrelser.
Sammenligning: Gå ned en størrelse i forhold til Skins, men sannsynligvis bør du velge samme størrelse som du bruker i Bara eller We Are Fit.

I sports-BH-en passer M oss best. I S ble den litt kort, slik at kanten nederst skled litt opp på brystet i stedet for å være under. Den er ikke like elastisk som flere av de andre sports-BH-ene til Famme, men det kan også være en fordel.

Materiale

64 % polyamide, 28 % polyester og 8 % elastane

Kjøp hos:

famme.no – camo leggings

famme.no – camo sports bra

Rabattkode på Famme.no

Koden mariannem-20 gir deg 20 % rabatt oppå salgsprisene på Famme.no, siden jeg er Famme-ambassadør.

Følg meg på instagram eller Facebook

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: