Blacc Bright Tights

Bright-tightsen fra Blacc fins i ensfarget mørkegrønn eller svart. Den har et diskret, men stilig design med paneler med tverrgående striper. Obs – den er liten i størrelsen!

Bright er  i en annen kvalitet enn de andre Blacc-tightsene vi har kjøpt tidligere. Den er tykkere i materialet og mindre elastisk. Det gjør den fastere i formen, men også mindre i størrelsen.

Mønster/design

Vi likte den mørkegrønne fargen godt. Den er mørkere enn de grønne tightsene fra for eksempel Aim’n og We Are Fit.

Høsten 2017 er det flere merker som har paneler med tverrgående striper. På Bright-tightsen er det slike paneler på fram- og baksiden av leggene og på framsiden av lårene. Den har meshpaneler (tynt, delvis gjennomsiktig stoff) på baksiden av knærne som gir god lufting.

Sømmene over og under panelene er skråstilte, og det gir mer liv i designet. Panelene er i et smalere felt enn hele bredden på beinet, så du får også en slags stripe hele veien på utsiden og innsiden av låret. Det gir en stilig effekt.

Rett nedenfor linningen på venstre side foran står Blacc-logoen i knallrosa skrift. Det er det eneste vi kunne ha ønsket oss annerledes med designet; dette burde vært i hvitt eller en annen farge som ikke er så knall.

Linningen

Linningen er høy og god og har en bred strikk rundt hele. Helt øverst er det sydd fast en smalere strikk på ca. 2,5 cm som gjør at linningen sitter helt inntil. Smart!

Størrelse

Bright Tights er liten i størrelsen! Vi har de fleste andre Blacc-tightsene i XS, men her tilsvarer det størrelse 12 år. 12-åringen i huset fikk tightsen i stedet for meg, og den passet perfekt. Hun var veldig fornøyd med å få en tights som satt godt på rundt livet.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig.

Materiale

90 % polyester og 10 % elastan

Kan kjøpes hos

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: