Blacc Bluebell

Bluebell-tightsene er billige og fins i mange fine fargekombinasjoner. Kvaliteten henger imidlertid sammen med prisen – de gir liten støtte og linningen krøller seg ved første gangs bruk.

Ikke forvent en tights i superkvalitet når du bestiller Blacc Bluebell. Men de er  helt ok, og ofte på salg.

Tightsene er meget elastiske og gir liten oppstrammende effekt, med unntak av rundt livet. De fungerer helt fint på trening, og kan gi deg ekstra energi i form av glade farger.

Sports-BH

Det er mulig å kjøpe sports-BH i samme farger som en del av tightsene. Sports-BH-en i Bluebell rosa/flerfarget er helt ok. Den gir ikke veldig mye støtte, men sitter godt på.

Sports-BH-en i Bluebell rosa/flerfarget har uttakbare innlegg. Innleggene er ganske tykke og bretter seg i vask hvis du lar dem være inni. Da får de fort skrukker på midten som ikke blir borte.

Design/mønster

Blacc Bluebell rosa/flerfarget har rosa som hovedfarge i mønsteret, og er ensfarget rosa på linningen og sømmene. Det flerfargede mønsteret går i lysere og mørkere rosa, samt mintgrønt, blått og lilla. Nedover venstre lår står det Blacc i store hvite bokstaver. Det frisker opp og bryter opp mønsteret på en fin måte.

Linning

Linningen på Bluebell er vi ikke så fornøyde med. Linningen er høy og bred og går opp til navlen. Men strikken inni linningen er ikke sydd fast i stoffet, så den krøller seg første gang du tar den på. Etterpå er det umulig å få rettet den ut igjen, og linningen vil deretter forbli litt skrukkete. I vask bretter den seg enda mer, og du må bruke tid på å få den noenlunde på plass igjen.

Størrelse

Størrelsen kan sies å være ganske normal. Carolyn og Marianne har størrelse XS. Da er den ordentlig stram i livet, men ikke trang ellers.

Sports-BH-ene er litt små i størrelsen, så vi anbefaler å gå opp en til to størrelser. Carolyn har Sports-BH-en i Bluebell rosa/flerfarget i L. Den er egentlig litt for stor, men de var tomme for M.

Gjennomsiktig

Bluebell-tightsene vi har blir ikke gjennomsiktige. Mønsteret dekker godt også på knebøy.

Materiale

73 % polyester og  27 % spandex

Kan kjøpes hos

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: