Frost Legging Black/White

Frost Legging fra Anarchy Apparel har et herlig vinterinspirert mønster med store hvite snøkrystaller på svart bakgrunn.  Litt gjennomsiktig på knebøy, men alt i alt en god og fin tights.

Den har bred og god linning med snøring, og har god stretch. Den gir likevel en viss oppstramming, for materialet er fast nok til at den sitter godt inntil kroppen.

Mønster/design

Denne tightsen gir deg ekstra treningslyst om vinteren! Store snøkrystaller med hodeskaller, små hjerter og leopardmønster utgjør en fin blanding av søtt og tøft.

Tightsen er svart i linningen og har svart bakgrunnsfarge med hvite snøkrystaller og hjerter ned til midt på låret. Her blir det omvendt – hvit bakgrunn med svarte store snøkrystaller og små hjerter.

Over knepartiet skifter det til leopardmønster i lysegrått på den hvite bakgrunnen. Leopardmønsteret blir sterkere i fargen nedover leggen og svart helt nederst.

På utsiden på høyre side har du den store Anarchy Apparel-logoen, og den passer fint sammen med det andre mønsteret. Logoen går fra rumpa og ned til kneet. Det er også en liten logo bak på linningen.

Linningen

Linningen er bred og god. Den har snøring i tillegg, så her har du en tights som alltid vil sitte godt på rundt livet.

Snøringen er en kjempelang snor, så du trenger ikke være redd for at den skal forsvinne inni linningen. Ulempen er at det blir en “klump” foran som du enten må putte nedi linningen eller ha hengende foran, men det er et lite problem.

Størrelse

Størrelsen er normal. Velg den størrelsen du vanligvis bruker.

Marianne har den i størrelse XS.

Gjennomsiktig

Tightsen blir litt gjennomsiktig på dype knebøy. Men med svart under kan du  ta knebøy uten at du trenger å tenke på det.

Materiale

100 % polyester

Kan kjøpes hos

  • Nortix
    Selv om de ikke vet hvordan man staver tights – de skriver thights – så virker det som en seriøs nettbutikk.  Med Anne Slette sin rabatt får du 20 % på alt – kode anne20.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: