Aim’n Dusty Pink Tribe High Waist Tights – Rosa

For oss som liker lyserosa, er denne tightsen et must! Den sitter som et skudd og du kan gjøre den litt “classy” med det rette tilbehøret. Den er myk og deilig samtidig som den sitter fast og godt på.

Materialet er kraftig, men elastisk. Tightsen har den oppstrammende effekten vi liker at tightser skal ha, og den er flatterende på. Ensfargede tightser i lysere farger skjuler ingenting, men denne er finere på enn vi trodde. Liker du farger på tightsene dine, så prøv denne!

Tightsen glir greit oppover beina når man tar den på. Den er litt lang i beina og litt vid helt nederst, men det syns vi ikke gjorde noe. Du får noen rynker på tightsen nederst på ankelen, men det ser bare kult ut.

Mønster/design

Tightsen har en herlig rosafarge vi falt for umiddelbart. På utsiden av lårene er det doble vannrette striper i en lysere farge med Aim’n-logoen over på det ene låret. På utsiden av leggene er det doble striper i en omvendt V som også kan være en pil opp.

De lysere stripene på lårene og leggene gjør designet lekkert og sprekt og utgjør en stopp-effekt for blikket fra andre. Du må tåle at folk kaster et ekstra blikk på deg når du har på deg denne tightsen!

Linningen

Linningen går helt opp til livet og er bred og god. Den sitter greit inntil, men kunne vært litt strammere helt øverst. Den sklir likevel ikke ned, siden den er så høy i livet.

Størrelse

Størrelsen er normal. Velg den størrelsen du vanligvis bruker.

Carolyn har den i størrelse XS.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig, du kan trygt ta dype knebøy med den. Den er kraftigere i stoffet enn vi forventet ut ifra bildene, og det var positivt.

På ensfargede tightser ser man lettere kanten på trusa igjennom, og det kan man se her også hvis man ikke har sømløse truser.

Materiale

73 % polyester og 27 % spandex

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: