2XU Mid Rise Compression Tights

Mid Rise Compression Tights er i kraftig og godt materiale. Den sitter som den skal under all trening, og har et fint design.

Den gir god kompresjon og oppstramming. En kompresjonstights er ikke så elastisk når du tar den på, men gir til gjengjeld en bedre følelse av å holde kroppen på plass når du har den på.

Mønster/design

Designet er kult med de grå prikkene. Den har en stor X øverst på det ene låret og bak på motsatt legg. Da får du den lett gjenkjennbare x-en til 2XU på tightsen, samtidig som den er litt nedtonet i fargene. Prikkene har refleksvirkning, så her blir du sett hvis du løper/går ute om kvelden.

I tillegg har du 2XU-logoen i liten størrelse inni x-en på låret, samt øverst bak på rumpa på motsatt side av der x-en på leggen er.

Linningen

Linningen går midt på hofta litt under navlen. Strikken er bred og god rundt hele. Den sitter ordentlig inntil i alle bevegelser.

Størrelse

Størrelsen er normal. Velg den størrelsen du vanligvis bruker.

Marianne har den i størrelse S.

Gjennomsiktig

Tightsen er ikke gjennomsiktig, du kan trygt ta dype knebøy med den. Den er i litt tykkere stoff enn 2XU Run Compression Tights.

På ensfargede tightser ser man lettere kanten på trusa igjennom, og det kan man se her også hvis man ikke har sømløse truser.

Materiale

PWX FLEX (70 Denier), Invista Lycra®
72 % nylon og 28 % elastan

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: