2XU Compression Tights

2XU Compression Tights ligner de første tightsene fra 2XU og kan kanskje kalles en klassiker. Vi syns den er litt for lav i livet, for den sklir ned hvis du ikke drar den opp over hoftene og knyter snøringen.

Tightsen gir god kompresjon og oppstramming. En kompresjonstights skal være trang når du tar den på, og gir deg følelsen av å holde kroppen på plass når du trener.

2XU kaller denne tightsen for den mest populære kompresjonstightsen fra 2XU. Det stemmer nok, for man møter alltid noen med den samme tightsen når man har den på.

Mønster/design

Designet er rent og enkelt. Tightsen har den karakteristiske brede X-en på utsiden av det ene låret og på motsatt legg. Logoen fins i tre ulike størrelser og varianter – på baksiden av den andre leggen, øverst på motsatt hofte og øverst på rumpa.

Tightsen fins i mange farger på designelementene, og er lett å kjenne igjen. Vil du ha en tights alle andre har, kan du trygt kjøpe denne.

Linningen

Linningen går til midt på hofta hvis man ikke drar den høyere opp. Da er det imidlertid lett å få såkalt “camel toe” (at den skrukker seg i skrittet).

Det er snøring i livet, og den må brukes. Hvis man ikke drar opp tightsen til livet og knyter snøringen stramt, sklir tightsen ned når du beveger deg.

Størrelse

Størrelsen er normal til liten. Vipper du mellom to størrelser, så velg den største størrelsen i kompresjonsklær. Den skal være trang, men du skal få den på uten at det er en treningsøkt i seg selv.

Både Carolyn og Marianne har den i størrelse S.

Gjennomsiktig

Tightsen er gjennomsiktig, så trusen syns igjennom når du tar knebøy.

Materiale

72 % nylon og 28 % elastan (invista lycra)

Kan kjøpes hos

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: