Feather Shape Tights 2.0

Bara Feather Shape Tights 2.0 har farger som gir assosiasjoner til en vakker høstdag, med oransje og beige fjær på en mørk bakgrunn.

Mønster/design

Feather Shape-tightsen har et mønster vi falt for i høst. Den passet godt til årstiden med fargene, men for all del – den kan brukes året rundt.

Mønsteret er kjempefint, men det er synd at den er beige og ikke svart på innsiden. Den er squat-proof, men den blir ganske lys i den mørke fargen når du bøyer deg. På nettsiden til Bara står det at den er svart og oransje. Når du har den på, blir den ganske lys/blass over rumpa i en dyp knebøy. Du ser hvordan det blir hvis du strekker i stoffet før du tar den på.

Den er hvit i den brede linningen, og det er rent og pent hvis du har en hvit topp til. Bruker du en svart topp som kanskje sklir opp litt, er det ikke så fint med den hvite linningen som kommer fram. Etter vår smak burde linningen vært svart, siden resten av fargene er mørke.

Midt på linningen foran er Bara-logoen. Bak har tightsen den fine skjæringen som alle Bara-tightsene har.

Denne tightsen har ikke de to hvite stripene på låret, og det gjør tightsen mye finere! Vi er litt lei av de to hvite stripene som bryter opp det fine mønsteret på de fleste tightsene fra Bara. Dessuten er det flere merker som har to hvite striper, så det er heller ikke et særegent kjennetegn for bare Bara.

Tightsen har lommer i siden, som mange liker. Vi ville heller hatt den uten lommer og med helhet i mønsteret enn lommer som har mønster fra et annet sted på tightsen.

Hvordan er den å trene med?

Tightsen er fast og god, og sitter som et skudd når man har fått den på. Den er såpass stram øverst i livet at man må jobbe litt for å få den på. Når den først er dratt opp i livet, sklir den aldri ned – hvis du har valgt rett størrelse.

Bara er nok den tightsen som sitter best på rundt livet. Det er deilig å ikke behøve å dra den opp en eneste gang under treningen, selv om du gjør masse dype knebøy.

Den er passe tykk i stoffet, og myk og elastisk. Samtidig gir den god støtte, og det fine mønsteret gir deg energi til treningen.

Sports-BH

Bara har en matchende sports-BH. Vi har den ikke.

Størrelse

Vi har størrelse XS i tightsen.

Mange Bara-tightser i full lengde er veldig lange, og de må skrukkes opp en del under kneet eller på leggen. De fleste mønstrene skjuler det godt, så det går greit. Noen ganger kan man kjenne skrukkene under kneet i en dyp knebøy. De nyeste tightsene skal visst være litt kortere.

Materiale

73 % polyester / 27 % spandex

Kjøp hos:

barasportswear.com – Feather Shape Tights 2.0

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: